Direct naar de inhoud van deze pagina

Voorwaarden

Voor het gehele netwerk van sociale online marktplaatsen, gelden de voorwaarden van NLvoorelkaar. NLvoorelkaar is de overkoepelende, landelijke website van een netwerk van lokale websites voor vraag en aanbod van vrijwillige inzet en burenhulp. Een overzicht van de gelieerde websites is te vinden op Aalsmeervoorelkaar.nl/familie.

Bij het registreren wordt middels het aanvinken van akkoord, aangegeven dat deze voorwaarden gelezen zijn en dat hiermee akkoord wordt gegaan.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden kunnen hier worden nagelezen. Wij raden aan om de algemene voorwaarden goed door te lezen en op te slaan, zodat deze altijd terug te vinden zijn.

Privacy statement

Op deze website verwerken wij persoonlijke gegevens. Wij gaan altijd zo zorgvuldig mogelijk om met persoonlijke gegevens. In het privacy statement is hier meer informatie over te vinden.

Leeftijd

De minimumleeftijd voor het gebruik van deze website is 16 jaar.

Disclaimer

Hoewel de uiterste zorg is nagestreefd ten aanzien van de inhoud van deze site, kan niet worden ingestaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. NLvoorelkaar aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. NLvoorelkaar is ook niet aansprakelijk voor de gevolgen en/of activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site.

Vragen?

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op via info@aalsmeervoorelkaar.nl.