Direct naar de inhoud van deze pagina

Theater met soep en brood

Bekijk hier de foto's van de succesvolle Theater met soep en brood avond!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maandag 9 oktober organiseert Aalsmeervoorelkaar in samenwerking met Partners Leerplein Dementie Aalsmeer een unieke avond! Theatervoorstelling 'Dag mama' laat het publiek ervaren wat dementie met een naaste of cliënt doet en hoe we hiermee om kunnen gaan. 'Dag Mama' werd bedacht en geschreven door ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom. Ze combineren de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en ca 95 boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling, met lezing en workshop.

Verbinding
Naasten en professionals hebben elkaar nodig. Door middel van muziek en theater kruipen ze in elkaars huis. Ze beleven en begrijpen elkaars worstelingen. Dit wordt gekoppeld aan praktische handvatten voor een goede samenwerking en harmonie.
Omgaan met dementie is ook omgaan met jezelf. Daarom vergroot 'Dag Mama' niet enkel het begrip voor de mens met dementie, maar ook voor je eigen reacties in de omgang. Hoe beter je hiermee kunt omgaan, hoe meer je kunt betekenen, voor de mens met dementie én voor elkaar. Lees hier meer over de voorstelling.

Mede mogelijk gemaakt door:
Deze voorstelling kunnen wij gratis aanbieden doordat deze mede mogelijk wordt gemaakt door Rabobank Regio Schiphol, Gemeente Aalsmeer, ZonMw en Deltaplan Dementie.

Locatie: De Oude Veiling, Marktstraat 19, Aalsmeer.

Tijd: Om 18.00 kan er worden aangeschoven voor soep en brood, de voorstelling begint om 19.30.

Aanmelden: Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk om je voor deze voorstelling aan te melden.

Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m'n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!!
– Ida Samplonius, zorgprofessional

Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan
– Grace Cemille, dochter

Meesterlijk
– Adelheid Roosen

foto-dag-mamaaaaaa-page-001-4Aalsmeer_Theater_flyer_148x170_04 4