Elbert - Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 15 oktober 2014

Plaats:
Aalsmeer
Even voorstellen:
Radio Aalsmeer is een kleinschalige, moderne publieke lokale omroep, die zich uitdrukkelijk richt op het verzorgen van gevarieerde radio uitzendingen. Dat doen we hyperlokaal voor alle inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart en degenen die zich daar aan verbonden voelen.

Er wordt wekelijks ruim 60 uur live radio gemaakt. Iedere avond vanaf 18.00 uur en het gehele weekend. Op de overige uren is een prettige muziekmix te beluisteren. In onze programmering is aandacht voor alle binnen de gemeente voorkomende stromingen. Wij maken radio voor kinderen, jongeren en ouderen. Voor nieuwsgierigen, voor cultuurliefhebbers, voor gelovigen, voor sportievelingen en voor muziekliefhebbers. Van dance tot rock, van jazz tot klassiek. En alles wat daar tussen zit.

Bij Radio Aalsmeer zijn geen beroepskrachten betrokken, alle medewerkers zijn op vrijwillige basis actief en ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Er zijn bij Radio Aalsmeer zo’n 90 vrijwillige medewerkers actief. De medewerkers vormen een afspiegeling van de Aalsmeerse samenleving, op deze manier wordt het lokale karakter van het station gewaarborgd. Net als alle andere publieke omroepen hebben ook wij een PBO, dat toeziet op de correcte uitvoering van het programmabeleid.

Onze uitzendingen zijn te beluisteren via het Aalsmeerse kabelnet op 99.0 FM en digitaal kanaal 886. Maar ook in de ether in Aalsmeer en wijde omgeving op 105.9 FM. Daarnaast kan via deze site worden geluisterd, en zijn de uitzendingen beschikbaar om terug te luisteren.
Mijn ervaring:
Stichting Lokale Omroep Aalsmeer is op 3 oktober 1986 opgericht en sinds zaterdag 26 oktober 1991 zendt Radio Aalsmeer officieel uit. In oktober 2016 werd dan ook het 25-jarig bestaan groots gevierd.
Radio Aalsmeer heeft dan ook al meer dan 25 jaar ervaring in hyperlokale radio!

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Aalsmeervoorelkaar
  • Elbert is eerder via deze website geholpen

Afbeelding over Presentator (m/v)
Centrum, Kudelstraat en Kalslagen

Presentator (m/v)

Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is op zoek naar medewerkers die willen meehelpen bij het presenteren van radioprogramma's. Bijvoorbeeld voor informatiev...

Afbeelding over Radio Aalsmeer zoekt enthousiaste medewerkers
Centrum, Kudelstraat en Kalslagen, Uiterweg

Radio Aalsmeer zoekt enthousiaste medewerkers

Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v). Presentatoren, technici en redactieleden zijn van harte welkom. Heb jij ...

Afbeelding over Redactiemedewerker Radio Aalsmeer-TV (m/v)
Centrum, Kudelstraat en Kalslagen

Redactiemedewerker Radio Aalsmeer-TV (m/v)

Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is op zoek naar één of meer redactiemedewerkers die willen helpen bij het zoeken naar nieuws en het schrij...

Elbert
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Radio Aalsmeer
Radio Aalsmeer
Aalsmeer