Ulla - Hulpaanbieder namens organisatie & Hulpvrager namens organisatie

Lid sinds: 8 mei 2019

Plaats:
Aalsmeer
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) heet zich in haar 25-jarig bestaan ontwikkeld tot hét Aalsmeerse 'huis' voor de kunsten waar alles kan. Niet in de letterlijke zin natuurlijk. Maar de zin verwoordt voor ons waar kunst en cultuur voor staan: even in een andere wereld stappen waar grenzen niet bestaan. Waar een zon blauw kan zijn, koeien kunnen vliegen, een streep op een canvas een emotie weergeeft en grappen van cabaretiers een ander licht op onze denkwijze laten schijnen. Op onze podia, op festivals, op prachtige locaties en tijdens evenementen is geen idee, geluid of beeld te gek en laten wij onze en jouw creatieve ideeën de vrije loop. Omdat je ervan groeit, het je leert om anders te kijken en vragen te stellen, het inspireert, helpt je te uiten, ontspant én omdat het verbindt.

Met vele enthousiaste vrijwilligers bieden wij een bond pallet aan culturele activiteiten: jazzconcerten, klassieke concerten, kleinkunst, cabaret, tentoonstellingen, de Kunstroute, hét culturele evenement van het jaar, en nog veel meer.

Zo zorgt KCA ervoor dat iedereen - jong of oud - cultuur kunnen beleven. Door het actief te beoefenen of als bezoeker.

We bieden ruimte aan alle niveaus: van de beginnende amateur tot de professional.
Mijn ervaring:
Als vrijwilliger van KCA heb je een servicegerichte instelling, spreek je goed Nederlands, kun je goed samenwerken en heb je uiteraard liefde voor kunst en cultuur. Passie en gedrevenheid zijn belangrijker dan werkervaring. Natuurlijk komt het van pas als je goed kunt organiseren, inventief bent en eraan mee wilt werken om ons aanbod vernieuwend en interessant te houden.

Kortom: jouw doel is het om onze bezoekers een prachtige kunstbelevenis te bezorgen.

De exacte profielschets is afhakelijk van de vrijwilligersfunctie waar je je voor in wilt zetten.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Aalsmeervoorelkaar

Ulla
100% profielsterkte

Aangesloten bij: