Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Aalsmeervoorelkaar

alsmeervoorelkaar is een initiatief van diverse maatschappelijke organisaties uit Aalsmeer. Aalsmeervoorelkaar wordt in opdracht van de gemeente Aalsmeer uitgevoerd door de Vrijwilligerscentrale Amstelland.

HET TEAM VAN AALSMEERVOORELKAAR

vwc-7221_01
Frans Huissen
Directeur Vrijwilligerscentrale Amstelland
fhuissen@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl
"Aalsmeer is een hechte gemeenschap van ruim 30.000 mensen. Wat mij inspireert is dat al die mensen heel makkelijk met elkaar in verbinding kunnen staan."

vwc-7204_01
Renate Joon
Vrijwilligerscoördinator Amstelveenvoorelkaar & Aalsmeervoorelkaar - Officemanager
rjoon@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl
"In samenwerking met de vrijwilligers proberen we de hulpvragen die binnen komen in te vullen. Het geeft een goed gevoel als het weer gelukt is. Het maakt dat iedere dag een nieuwe uitdaging is."

vwc-7177_01
Inge Veraar
Vrijwilligerscoördinator Amstelveenvoorelkaar
iveraar@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl
"Ik doe de persoonlijke bemiddeling via Team Amstelveen- en Aalsmeervoorelkaar. Het gaat vooral om matches van wat langere duur. Hierbij is het sociaal contact, een goede klik, heel belangrijk. Zoals het spreekwoord zegt: 'op elk potje past een dekseltje'. Het is de kunst om de hulpvraag zó te formuleren, dat de persoon die je zoekt, reageert."

Margo-Rijerkerk

Margo Rijerkerk
Projectleider Amstelveenvoorelkaar & Aalsmeervoorelkaar
mrijerkerk@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl
"Helpen maakt happy. Dat is waar wij voor staan. Het inspireert mij elke dag weer om om dit zo veel mogelijk mensen in Amstelveen en Aalsmeer te laten ervaren."