Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe werkt het?

Welkom! Aalsmeervoorelkaar (voorheen Zorgvoorelkaar.com/Aalsmeer) is de online marktplaats waar inwoners en organisaties uit Aalsmeer en Kudelstaart elkaar kunnen vinden en helpen. Bijvoorbeeld met een klusje in huis, de boodschappen, vervoer, of door samen op stap te gaan. Voor één keer of voor langere tijd. Eenmalig, iedere week, alles daar tussenin én bij jou in de buurt. Op Aalsmeervoorelkaar.nl zie je in één oogopslag wie jou kan helpen of waar jij als vrijwilliger aan de slag kan.

Account aanmaken
Om gebruik te maken van Aalsmeervoorelkaar maak je eerst een account aan.
Tijdens het registreren stellen wij je een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wilt doen. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst!

Wist je dat: ruim 90% van de gebruikers een volledig profiel van anderen zéér belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel is de kans dus groter dat jij de juiste persoon vindt!

Het gebruik van Aalsmeervoorelkaar is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Lees meer over:

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team is er voor jou!