Direct naar de inhoud van deze pagina

Contact & spreekuren

15 en 22 februari geen spreekuur in de bibliotheek
Het spreekuur in de bibliotheek in de Markstraat 19a in Aalsmeer kan op donderdag 15 en donderdag 22 februari niet plaatsvinden vanwege de verbouwing van de bibliotheek.
Vanaf donderdag 1 maart van 14.00-16.00 uur zijn wij weer aanwezig om u op weg te helpen naar vrijwilligerswerk. In de tussentijd kunt u ook zelf zoeken op de site naar vrijwilligerswerk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je graag persoonlijk contact met één van de medewerkers of vrijwilligers van Aalsmeervoorelkaar? Dat kan! Je kunt ons bereiken van ma t/m vrij van 9.00 - 12.00 via 0297-347510 of een mail sturen naar: info@aalsmeervoorelkaar.nl.

Spreekuren
Wij helpen je graag bij het vinden van een vrijwilliger of passend vrijwilligerswerk. Je kan hiervoor terecht op één van onze inloopspreekuren:

Aalsmeer
Donderdag 14.00 – 16.00
Bibliotheek Aalsmeer
Marktstraat 19a

Amstelveen
Donderdag 14.00 - 16.00
AA Werkplein, Raadhuis Amstelveen

Liever een afspraak op een ander moment? Neem dan contact met ons op.

Technische problemen?
Voor alle technische vragen of inlogproblemen kun je dagelijks tijdens kantooruren contact opnemen met de helpdesk van NLvoorelkaar. NLvoorelkaar is de technische ondersteuner van AalsmeervoorElkaar.nl

Je kan ook kijken of je antwoord op je vraag staat bij veelgestelde vragen en tips.

Lees meer over: