Direct naar de inhoud van deze pagina

Aalsmeer in zicht

DENK MEE OVER DE TOEKOMST VAN AALSMEER!

Hoe zie jij de toekomst? Hoe ziet jouw leven er over 20 jaar uit? Wat betekenen ontwikkelingen op gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid voor ons als inwoners van Aalsmeer, voor jouw bedrijf of organisatie en voor ons als gemeente? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Aalsmeer? De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden door een beeld van trends en ontwikkelingen te krijgen. Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Samen schetsen we de toekomst van ons mooie Aalsmeer.

De tweede bijeenkomst van Aalsmeer in zicht gaat over verduurzaming. Klimaatverandering en groeiende schaarste van grondstoffen dwingen ons wereldwijd om maatregelen te nemen. Duurzaamheid gaat over slimme keuzes voor de toekomst met oog voor mens, natuur en economie. Hoe gaan we elkaar inspireren om met elkaar die duurzame ontwikkeling in Aalsmeer tot stand te brengen?

Datum: woensdag 20 september om 19.30 uur.
Locatie: Wellantcollege locatie De Groenstrook
Aanmelden: www.aalsmeerinzicht.nl

Frans Huissen, directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland, is een van de sprekers deze avond en werd gefilmd hiervoor. Bekijk hier het filmpje!